Hur kan min vän beställa ett fysiskt kort?

För att beställa ett fysiskt kort måste din vän gå till avsnittet Kort genom att trycka på kortikonen i det övre högra hörnet på hemskärmen.

I avsnittet Kort måste din vän trycka på Lägg till nytt, välja ett fysiskt kort och göra beställningen. Leveransavgifter kan tillkomma.

Din vän måste beställa ett fysiskt kort innan tidsperioden löper ut för att du ska få belöningen. Din vän kan börja handla redan innan kortets levereras – online, med Apple Pay eller Google Pay.

Beställning av ett kort som är kopplat till Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller ett gemensamt konto är inte giltigt.

Villkoren finns på startsidan för hänvisningar → Villkor.