Vilka är kraven för 3 köp?

Din vän måste göra 3 köp som är:

• Större eller lika med det lägsta belopp som visas på skärmen Inbjudningar. Detta belopp är olika beroende regionen för den som bjöd in dig.
  • Göra dem innan slutdatumet.
  • Inte är valutaväxlingstransaktioner, överföringar, hasardspel eller presentkort – de inte anses vara giltiga köp.

Den inbjudna personen kan göra kortbetalningar:

• Med ett virtuellt eller fysiskt kort, online eller i butik.
  • Med Apple Pay eller Google Pay.
  • Före eller efter beställning av ett fysiskt kort.

Köp gjorda med kort som är kopplade till Revolut Pro, Revolut <18, Revolut Business eller ett gemensamt konto är inte giltiga.

När personen har gjort tre kvalificerande köp kommer det här steget att vara märkt ✅ i appen.

Villkoren finns på startsidan för hänvisningar → Villkor.