Hur lägger jag till pengar till Revolut-appen med enkla banköverföringar?

Tryck bara på Lägg till pengar under ditt saldo. Du kanske måste trycka på din redan valda påfyllningsmetod för att ändra den, välj metoden Enkel banköverföring för att komma igång.

När du har valt din bank omdirigeras du till din banks app eller webbplats för att godkänna betalningen och sedan skickas du tillbaka till Revolut-appen.

När processen är slutförd kan du se din bank (dess namn och logotyp) som en påfyllningsmetod på skärmen Lägg till pengar. Om du vill lägga till pengar från en annan bank kan du följa stegen ovan och välja en annan tillgänglig bank.