Vilka är gränserna för kryptoinsättningar?

Den enda gränsen vi tillämpar för kryptoinsättningar är en minimigräns. Du kan se den genom att gå till Ta emot i avsnittet Krypto i appen och sedan välja valutan du vill sätta in.

Vissa tokens såsom ETH och andra stödda ERC20-tokens kräver att kunden sätter in ett minimibelopp till sin Revolut-adress för att beloppet ska krediteras till kontot. Vanligtvis är dessa gränser utformade för att rymma ett brett spektrum av kunder och säkerställa tillgänglighet, men de kan ändras baserat på marknadsförhållanden och nätverksavgifter.

Om en insättning är lägre än minimigränsen kommer pengarna inte att krediteras till ditt konto förrän du lägger till ytterligare medel till samma insättningsadress som den första insättningen som var lägre än minimigränsen.

Se vanliga frågor och svar för att se hur det fungerar och vad som händer om din insättning är under den lägsta insättningsgränsen.