Vad händer om insättningen är under den lägsta insättningsgränsen?

Om du försöker göra en insättning som är lägre än den angivna minimigränsen kommer din insättning inte att krediteras till ditt konto och visas i stället som ”väntande” i appen tills du gör ytterligare en insättning av samma krypto till samma insättningsadress (så att ditt totala insättningsbelopp når minimigränsen).

Ditt konto krediteras med hela saldot för den adressen i en enda, konsoliderad insättning när saldot når minimikravet för insättning.

Det finns ingen angiven tidsram inom vilken du måste nå minimikravet för insättning.

Om du vill få den mest exakta och aktuella informationen om de lägsta insättningsgränserna kan du besöka respektive kryptosida för den token du vill sätta in eller hänvisa till våra regler och villkor.