Mitt kryptouttag kom inte fram till min adress, var är mina pengar?

Om du inte har fått ditt kryptouttag kan du se var det är i blockkedjan, tryck helt enkelt på din transaktion och sen på Blockkedjehash. Sedan kan du kan välja Visa min transaktion. Detta öppnar blockutforskaren, där du kan se dina transaktionsuppgifter i nätverket.

När en överföring görs på blockkedjan genereras en överföringshash. Överföringshashen är en teckensträng som är associerad med transaktionen. Du kan använda överföringshashen för att se statusen på vår transaktion i blockutforskaren.

Om krypton fortfarande inte visas i din externa plånbok ska du kontrollera att det valda nätverket är detsamma som nätverket för den plattform du sätter in pengar till. Om du väljer fel nätverk förlorar du dina pengar.