Hur registrerar jag ett Koinly-konto för att få en rabatterad skatterapport på kryptovinster genom Revolut?

För att få rabatten från Koinly ska du kontrollera att du har den senaste versionen av Revolut-appen och besöka Koinlys webbplats för att skapa ett konto med några få knapptryckningar.

Du blir ombedd att skapa ett konto på Koinly, ansluta ditt Revolut-konto och sedan får du tillgång till rabatterade deklarationer. Du hittar också det här erbjudandet på fliken Krypto i appen genom att trycka på de tre prickarna bredvid ditt saldo. Dina kryptotransaktioner synkroniseras automatiskt!

Villkor gäller, och du är ansvarig för att skicka in din deklaration.