Hur växlar jag pengar?

Du kan växla valuta genom att gå till hemskärmen, trycka på Växla, välja valutan med pilen intill valutanamnet, lägga till beloppet att köpa/sälja och trycka på Granska order. Om allt är korrekt trycker du på Bekräfta order för att utföra växlingen. Det går inte att avbryta eller återkalla en bekräftad transaktion.

För närvarande är det bara möjligt att växla mellan följande valutor: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, INR, ISK, JPY, KRW, KZT, MAD, MXN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.

Om den valuta du söker inte står med i listan betyder det att vi inte stöder den som innehavsvaluta ännu. Men oroa dig inte – du kan fortfarande använda ditt kort för betalningar eller bankomatuttag och göra överföringar i de flesta valutorna. Vi växlar det bara automatiskt till lämplig valuta till kursen som är tillgänglig för tillfället.

Vi stöder för närvarande fler än 140 valutor överallt där Mastercard och VISA . Du hittar hela listan med tillgängliga valutor under vanliga frågor och svar.