Hur öppnar jag ett valutakonto?

Du kan ha flera valutakonton utöver din hemvaluta (SEK). Följ stegen nedan för att öppna ett nytt:

• Gå till appens startsida.
  • Tryck på kontoväljaren under ditt saldo (du tas då till kontomenyn där du kan välja andra plånböcker, lägga till nya funktioner eller konton, såsom Gemensamma konton, <18 eller valutakonton).
  • Tryck på Lägg till nytt och sen Valutakonto.
  • Välj en valuta från listan.

Om valutan du letar efter inte står listad betyder det inte att du inte kan göra transaktioner med den. Läs vanliga frågor och svar för mer information om hur du betalar i olika valutor.