Indsættelse af penge ved hjælp af Apple Pay eller Google Pay

Først skal du vælge den konto, du vil indsætte penge på:

1. Gå ind på fanen 'Hjem'
  2. Tryk på 'Konti'
  3. Vælg en Primærkonto eller en Prokonto , eller tryk på + Tilføj ny nederst på skærmen for at oprette en ny konto

Nu kan du indsætte penge:

1. Tryk på 'Indsæt penge'
  2. Indtast det beløb, du vil sætte ind
  3. Tryk på knappen under beløbet, hvis du har brug for at ændre din indbetalingsmetode til Apple/Google Pay. Vælg Apple/Google Pay fra sektionen 'Andre'
  4. Tryk på 'Indbetal' nederst på skærmen, og vælg det kort, du vil betale med

Ekstra oplysninger

Det kan være, at du skal betale et gebyr, alt efter hvilket kort du har. Få mere at vide.

Du må kun bruge dit eget kort, når du indsætter penge. Brug et betalingslink til at anmode om penge fra en anden persons kort eller Revolut-konto. Du kan også dele dine oplysninger, så personen kan lave en bankoverførsel.