Vil jeg blive opkrævet et gebyr for at indsætte penge på min konto ved hjælp af et kort?

Inden du indsætter penge på din Revolut-konto ved hjælp af et kort, oplyser vi altid eventuelle tilknyttede gebyrer under transaktionsbeløbet.

Hvis du indsætter penge på din Revolut-konto ved hjælp af et forretningskort, et kommercielt kort eller et kort, der er udstedt uden for EØS eller Storbritannien, vil du blive opkrævet et ekspeditionsgebyr. Dette gebyr gælder også, hvis du bruger de pågældende kort med Apple Pay eller Google Pay.

Gebyrer, som ikke opkræves af Revolut

Din eksterne bank vil muligvis opkræve yderligere gebyrer. Revolut har ingen kontrol over eller synlighed med disse gebyrer. Hvis du ønsker specifikke gebyroplysninger, skal du kontakte din eksterne bank.

Du kan få mere at vide om gebyrer uden for Revolut ved at gå til disse ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.

Hvis du indsætter penge på din Revolut-konto via bankoverførsel, vil du ikke blive opkrævet betaling. Du kan se trinnene ved at gå til disse ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.