Hvordan indsætter jeg penge automatisk?

Når du har tilføjet et nyt kort, skal du vente 30 dage, før du kan bruge det til automatisk at indsætte penge.

Vi giver dig besked i appen, når denne funktion bliver tilgængelig.

Hvis du har et kvalificeret kort:

1. Gå til fanen 'Hjem'.
  2. Tryk på 'Indsæt penge'.
  3. Tryk på knappen under beløbet for at vælge metoden.
  4. Tryk på infoknappen i ud for det kort, du vil bruge til automatisk at indsætte penge.
  5. Tryk på 'Indsæt penge automatisk'.
  6. Vælg minimumsaldoen, der starter din automatiske opfyldning, og det beløb, der skal indsættes.
  7. Vælg 'Gem'

Du kan ikke indsætte penge automatisk med Apple eller Google Pay eller kreditkort.