Sådan opdaterer du et udløbet kort

Hvordan opdaterer du et udløbet kort?

Du kan opdatere et udløbet kort i appen når som helst. Hvis du vil opdatere dit kort, skal du bare slette det udløbne kort i appen og tilføje det nye kort.

Du kan slette dit udløbne kort ved at følge nedenstående trin:

1. Tryk på 'Indsæt penge',
  2. Tryk på knappen under det viste beløb, som viser oplysningerne om et af de allerede gemte kort,
  3. Et nyt vindue åbnes, og under sektionen 'Kort' skal du trykke på 'i' ud for det udløbne kort,
  4. Tryk til sidst på 'Slet'.

Hvis du har tilføjet andre kort til din konto, kan du tilføje dit nye kort ved at følge nedenstående trin:

1. Tryk på Tilføj penge.
  2. Indtast det beløb, du vil sætte ind på din konto.
  3. Tryk på knappen under beløbet, hvor du kan se oplysningerne om et af de allerede gemte kort.
  4. Et nyt vindue åbnes, og i sektionen 'Kort' oppe i højre hjørne skal du trykke på Tilføj kort sikkert.
  5. Indtast de korrekte kortoplysninger (kortnummeret på 12 til 19 cifre, udløbsdatoen, kontrolcifrene og postnummeret i faktureringsadressen, hvis det er nødvendigt{).
  6. Til sidst skal du trykke på Tilføj penge sikkert.

Hvis dette er det eneste kort, du har tilføjet under din konto, skal du benytte denne fremgangsmåde i stedet:

1. Tryk på 'Indsæt penge'.
  2. Angiv det beløb, du vil indsætte på din konto.
  3. Tilføj dine korrekte kortoplysninger (kortnummer med 12 til 19 cifre, udløbsdato, CVC-kode og om nødvendigt faktureringsadressens postnummer).
  4. Tryk på 'Indsæt penge på en sikker måde'.

Nogle gebyrer kan være gældende afhængigt af den korttype, du bruger til kortindskuddet. Du kan se flere oplysninger på siden 'Revolut-gebyrer for indsættelse af penge ved hjælp af kort'.