Hvordan får jeg et udtog for mine pockets?

Alle dine transaktioner og penge på din private konto og i dine gruppepockets er inkluderet på dit kontoudtog.

Det er ikke muligt at generere et udtog, der kun indeholder transaktioner fra din private konto og dine gruppepockets.

Sådan genererer du et kontoudtog i din pockets valuta:

1. Åbn fanen 'Hjem' via den nederste bjælke.
  2. Vælg den valuta, der bruges til den pågældende pocket.
  3. Tryk på '...' for at se flere oplysninger → Vælg 'Udtog'.
  4. Tryk på knappen 'Konto', og vælg den valutakonto, du har brug for.
  5. Vælg datointervallet og filformatet (PDF eller Excel).
  6. Tryk på 'Generér'. Herefter kan du se din kontohistorik. Du kan downloade den ved at trykke på ikonet 'Eksport' i øverste højre hjørne af skærmen.