Hvordan administrerer jeg en gruppeopsparing?

Gruppeopsparing med Pockets

Med en gruppeopsparing kan du og dine venner spare op til et fælles mål. Det kan f.eks. være en ferie sammen, betaling af et fælles restaurantbesøg eller noget helt tredje.

Sådan opretter du en gruppeopsparing med Pockets

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Tryk på '+ Tilføj ny'.
  4. Tryk på 'Pockets'.
  5. Tryk på 'Gruppe' på skærmen 'Vælg Pocket-type'.
  6. Vælg et navn og en valuta til jeres Pocket, og tryk derefter på 'Opret Pocket'.
  7. Føj medlemmer til gruppeopsparingen, og tryk på 'Inviter'.
  8. Vælg, om de inviterede medlemmer kan hæve penge fra opsparingen eller ej.
  9. Tryk på 'Fortsæt'.

Hvad kan en administrator gøre?

• Administratorer styrer gruppeopsparingen.
  • De kan tilføje eller fjerne medlemmer og afvise invitationer, der står som ventende.
  • Administratorer kan vælge, hvilke medlemmer der kan hæve penge fra opsparingen, og de kan tilføje eller fjerne disse tilladelser når som helst.
  • Administratorer kan også sætte penge ind på gruppeopsparingen ved hjælp af afrunding af småpenge.
  • Det er kun administratoren, der kan lukke en gruppeopsparing.

Hvad kan medlemmerne gøre?

• Hvis du bliver inviteret til at deltage i en gruppe-Pocket, får du en pushmeddelelse om, hvem der har inviteret dig, og hvad denne gruppe-Pocket hedder. Du kan enten takke ja eller nej til invitationen.
  • Medlemmerne i gruppen kan indbetale penge på den fælles Pocket en enkelt gang, eller de kan oprette faste overførsler.
  • Hvis en administrator har givet et medlem tilladelse til det, kan medlemmet hæve penge fra den fælles Pocket.
  • Medlemmerne kan til enhver tid forlade en gruppe-Pocket.

Du bør kun være med i en gruppeopsparing eller overføre penge til den, hvis du stoler på den person, der har oprettet den. Hvis vedkommende lukker sin Revolut-konto, eller hvis kontoen bliver begrænset, kan du ikke få adgang til pengene i gruppeopsparingen.