Hvordan hæver jeg penge fra en Pocket, og hvordan lukker jeg en Pocket?

Sådan hæver du penge fra en Pocket

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Vælg den Pocket, du vil hæve penge fra.
  4. Tryk på 'Hæv'.
  5. Indtast det beløb, du vil hæve, og tryk på 'Hæv'. Pengene bliver derefter overført til din primære konto.

Du kan kun hæve penge fra en Pocket, hvis du er administratoren, eller hvis administratoren af en gruppeopsparing med Pockets har givet dig tilladelse til at hæve penge fra den.

Sådan lukker du en Pocket

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Vælg den Pocket, du vil lukke.
  4. Tryk på 'Oplysninger'.
  5. Tryk på 'Luk Pocket' og derefter 'Bekræft'.

Hvis der stadig er penge i din Pocket, når du lukker den, vil pengene automatisk blive overført til din hovedsaldo.

Kun administratoren af en gruppeopsparing kan lukke den.