Hvordan fungerer oprunding af småpenge?

Med oprunding af småpenge runder vi beløbet op, når du bruger penge, og overfører differencen til din Pocket i Revolut eller på din opsparingskonto. Hvis du f.eks. bruger 3,80 , runder vi beløbet op til 4,00 , og lægger de 0,20 i den Pocket, du har valgt, eller på din opsparingskonto.

Med oprunding af småpenge kan du spare op hver gang, du handler.

Her er et par eksempler mere:

• Du bruger 18,60 i supermarkedet – vi runder op til 19,00 og sætter 0,40 ind på den Pocket eller opsparingskonto, du har valgt.
  • Du bruger 55,40 på nyt tøj – vi runder op til 56,00 og sætter 0,60 ind på den Pocket eller opsparingskonto, du har valgt.
  • Du bruger 7,00 på frokost – vi runder op til 8,00 og sætter 1,00 ind på den Pocket eller opsparingskonto, du har valgt.

Takket være oprunding har du automatisk sparet 2,00 .

Sådan aktiverer du oprunding af småpenge i appen:

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Vælg 'Konti' under din saldo.
  3. Vælg en Pocket.
  4. Scroll ned, tryk på 'Småpenge' og tryk på 'Gem'.

Du vil se en mulighed for at gange dine oprundinger med 1, 2, 3, 4, 5 eller 10. Det betyder, at du kan øge dine bidrag med småpenge og spare endnu hurtigere op. Oprundinger gælder for alle transaktioner, der er foretaget med et hvilket som helst kort, der er knyttet til din konto – også virtuelle kort.

Sådan opretter du en opsparingskonto:

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Vælg 'Konti' under din saldo.
  3. Tryk på '+ Tilføj ny' og vælg 'Opsparing'.
  4. Vælg en valuta, og tryk på 'Fortsæt'.
  5. Følg instruktionerne, og vælg 'Bekræft'.

Oprettelse af en Pocket:

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Vælg 'Konti' under din saldo.
  3. Tryk på '+ Tilføj ny' og vælg 'Pockets'.
  4. Vælg 'Personlig' og vælg et navn og en valuta til din nye Pocket.
  5. Vælg 'Opret Pocket'.

Småpenge i Pockets kan kun være i én valuta. Hvis din primære valuta f.eks. er euro, men dine udgifter er i en anden valuta som f.eks. dollars, vil vi omregne det afrundede beløb til euro (valutaen i Pockets). Hvis denne omregning sker lørdag eller søndag, vil weekendgebyret blive opkrævet. Der kan være begrænsninger for rimelig brug, og der kan blive opkrævet gebyrer hos Revolut.

Du kan få mere at vide om Revoluts weekendgebyrer ved at gå til denne ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.

Pockets er ikke opsparingskonti og giver ikke renter. Vi bruger udtryk som 'spar op', 'opsparing', 'opsparinger' og lignende udtryk for at beskrive handlingen med at sætte penge til side til senere brug.