Hvad er Pockets?

Pockets

Pockets er et kortsigtet redskab, der gør det nemmere at holde styr på dine penge.

Sådan opretter du en Pocket

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo.
  3. Tryk på '+ Tilføj ny'.
  4. Tryk på 'Pockets'.
  5. Vælg typen af Pocket, og følg vejledningen på skærmen.

Pockets

Med en Pocket kan du spare op til et personligt mål. Det kan være alt fra betaling af din husleje til en ny bil eller dagligvarer.

Gruppeopsparing med Pockets

Med en gruppeopsparing kan du og dine venner spare op til et fælles mål. Det kan f.eks. være en ferie sammen, betaling af et fælles restaurantbesøg eller noget helt tredje.

Pocket til regninger

Med en Pocket til regninger kan du sætte penge til side til bestemte formål, såsom regninger og abonnementer.Du kan oprette direkte debiteringer, der trækkes direkte fra dine Pockets til regninger, så du har én ting mindre at huske på.