Forringes værdien af varen, når jeg fremsætter et krav?

Ja, i forbindelse med købsbeskyttelsen vil der være en værdiforringelse på 5 % pr. måned beregnet fra 90 dage efter købet. I forbindelse med refusionsbeskyttelse og billetannullering vil der ikke være en værdiforringelse.

Lad os illustrere, hvordan værdiforringelsen fungerer ved at bruge et eksempel med en vare til en værdi af 1.000 GBP.

• Indtil der er gået 3 måneder (90 dage), kan du stadig gøre krav på 1.000 GBP
  • Indtil der er gået 4 måneder (91 til 120 dage), kan du gøre krav på 950 GBP
  • Indtil der er gået 9 måneder, kan du gøre krav på 700 GBP
  • Indtil der er gået 12 måneder, kan du gøre krav på 550 GBP
  • Efter 13 måneder kan du ikke længere fremsætte et krav

Se yderligere oplysninger under vilkår og betingelser i appen. Tryk på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.