Hvad får jeg af dækning med forsikring med billetbeskyttelse?

Revoluts billetannulleringsbeskyttelse tilbyder dækning af billetter til arrangementer, som er købt fra din Revolut-konto. Der er kun dækning for billetter til arrangementer, der finder sted i det land, hvor din konto er registreret eller inden for Europa.

Hvis du ikke kan deltage i et arrangement på grund af en pludselig og uventet omstændighed, som er del af dækningen (du kan finde listen over omstændigheder i Vilkår & betingelser), og som du ikke var klar over på det tidspunkt, hvor du købte billetten, får du refunderet mindre end eller hele den pålydende værdi af den eller de billetter, du har købt, eller maksimalt 1.000 EUR for en enkelt begivenhed. Det maksimale beløb, du kan modtage over en periode på 12 måneder, er 1.000 EUR

Billetannulleringsbeskyttelsen er kun tilgængelig for brugere af Plus, Premium og Metal eller Ultra i Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Irland, Italien, Island, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Dette er kun en oversigt over betingelserne for forsikringspolicen. Du kan se flere oplysninger under vilkår og betingelser i appen. Tryk på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Køb' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.