Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at kvalificere mig til forsikring med købsbeskyttelse?

For at være berettiget til denne forsikring

• skal du have haft et Revolut Plus-, Premium- eller Metal- eller Ultra-abonnement kontinuerligt (dvs. uden afbrydelse) fra tidspunktet for varens eller billettens køb (med forbehold for opgradering), og indtil kravet indsendes. Med andre ord, hvis du var Revolut Plus-, Premium- eller Metal- eller Ultra-kunde, da du købte varen, men siden har afbrudt dit abonnement, er du ikke berettiget
  • Du skal være mindst 18 år gammel.

Dette er kun en oversigt over betingelserne for forsikringspolicen. Du kan se vilkår og betingelser ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.