Hvilke typer arrangementer er dækket af Ticket Cancellation Protection?

Generelt er alle arrangementer, der foregår et sted i Europa, hvor billetter sælges på forhånd, dækket af Ticket Cancellation Protection. Arrangementer omfatter, men er ikke begrænset til, kultur-, sports- eller fritidsarrangementer, et show eller en forlystelsespark.

Kun billetter, der er købt hos en forhandler i det land, hvor din Revolut-konto er registreret eller i Europa, er dækket af forsikring med billetannulleringsbeskyttelse.

Dette er kun en oversigt over betingelserne for forsikringspolicen. Du kan se flere oplysninger under vilkår og betingelser i appen. Tryk på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Køb' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.