Kan jeg kontakte Revolut ved hjælp af en fuldmagt?

I nogle situationer vil du måske gerne give andre adgang til din konto. Du eller den person, du vil give adgang, skal indsende en fuldmagt til os for at gøre det muligt.

En fuldmagt er et underskrevet dokument udarbejdet af én person (donoren), der giver en anden (advokaten) mulighed for at handle på personens vegne i bestemte definerede situationer. Selvom 'Advokaten' kan være, og ofte er, en advokat af en art, kan næsten enhver være 'advokat' for såvidt angår disse formål (så længe vedkommende er i stand til at træffe beslutninger og er en juridisk voksen i den relevante jurisdiktion).

Hvordan kan jeg få en fuldmagt?

Den nemmeste måde at få en fuldmagt på er ved at kontakte en advokat, en notar eller den lokale borgerservice. De kan rådgive dig om den form for fuldmagt, du skal bruge, og hvordan du får den.

Hvad skal en fuldmagt indeholde?

Hvad der skal være indeholdt i en fuldmagt afhænger af dens type og jurisdiktionen i dit land. Under alle omstændigheder bør en fuldmagt indeholde:

• Dit navn, som donor (fuldmagten skal indeholde din adresse, så vi ved, den er relateret til dig).
  • Navnet på advokaten (og advokatens adresse).
  • Dato for underskrivelse af fuldmagten.
  • Hvis fuldmagten gælder i en begrænset periode, skal udløbsdatoen også angives.
  • Omfanget af advokatens myndighed under denne fuldmagt.

Hvordan kan jeg indsende en fuldmagt til Revolut?

Du skal kontakte vores supportteam via chat ved at følge nedenstående trin:

1. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer (øverst til venstre).
  2. Åbn sektionen 'Hjælp'.
  3. Vælg det emne, du har brug for hjælp til.
  4. Hvis artiklen ikke løser dit problem, skal du klikke for at chatte med os.
  5. Du kan også kontakte os via mail på: support@revolut.com.

Vi bekræfter din anmodning og handler efter dine instruktioner i overensstemmelse med PoA.

Indgivelse af fuldmagt som advokat:

Hvis du har en Revolut-konto, skal du være logget ind på den. Du skal sende os en selfie, som viser os dit id, så vi kan bekræfte din identitet via chatten.

Hvis du ikke har en Revolut-konto, vil vores chatmedarbejdere bede om dit fulde navn, en selfie, der viser dit id og dine kontaktoplysninger.

Når du har delt disse oplysninger med vores kundesupportteam, skal du vente, indtil teamet har gennemgået anmodningen og kontakter os angående de næste trin.

Revolut yder ikke juridisk rådgivning. Denne side indeholder generelle oplysninger. Vi anbefaler, at du tjekker de lovmæssige krav, hvor du bor, eller indhenter råd fra specialister.