Hvordan kan jeg ringe til Revolut?

Hvis du har brug for hjælp over telefonen, kan du give os besked via chat i appen. Hvis din henvendelse berettiger et opkald, hjælper vi dig med at planlægge et opkald med en kundeservicemedarbejder. Hvis ikke, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig i chatten.

Følg disse enkle trin i appen for at starte en chat:

Gå til din Profil (ikonet øverst til venstre med dine initialer eller dit billede) → vælg 'Hjælp' → vælg et emne → vælg en artikel → hvis det ikke hjælper med din forespørgsel, vælg 'Chat med os'.

Du vil blive forbundet til vores chatbot. Hvis det ikke hjælper med din forespørgsel, så skriv 'Tal med en kundeservicemedarbejder', og du vil blive omdirigeret til en af vores kundeservicemedarbejdere.

Vores telefonkundeservice tilbydes kun på engelsk.

Ultra-kunder har adgang til vores døgnbemandede, telefonbaserede kundeservice direkte i appen. Kundeservice tilbydes kun på engelsk. Du kan finde flere oplysninger i denne ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.