Tilbagekaldstjeneste

Vores 24/7 telefontjeneste tilbyder assistance til alle Ultra-kunder. Vores telefontjeneste er kun på engelsk, men vi tilbyder chatsupport på diverse sprog. Din sikkerhed er vores topprioritet. Vi ringer kun tilbage, når du anmoder om et opkald.

Følg disse enkle trin for at anmode om at blive ringet op:

Gå til Hjælpecenter → vælg det emne under ofte stillede spørgsmål, som du har behov for hjælp til.

Hvis valget af et af de ofte stillede spørgsmål ikke løser din forespørgsel, skal du trykke på 'Anmod om et opkald'. Du modtager en sikkerhedskode til opkaldet, en SMS og en pushmeddelelse med bekræftelser af, hvornår en af Revoluts agenter ringer til dig. Den agent, der ringer til dig, vil altid fortælle dig din sikkerhedskode, før I begynder at diskutere detaljerne i din anmodning.

I visse perioder oplever vi muligvis høj efterspørgsel på opkald. Hvis dette er tilfældet, kan du også få hjælp ved at chatte med os.

Du kan annullere en anmodning ved at gå til 'Hjem' → 'Handlinger' → 'Opkaldsanmodning' → 'Annuller'.

Vores Ultra-telefonsupport kan hjælpe dig med at spærre dit kort eller anmelde svigagtig aktivitet. Den hurtigste måde at spærre et kort på er ved at gå til sektionen 'Kort' ved at trykke på kortikonet øverst til højre → vælge det relevante kort og trykke på knappen 'Spær'.

Vi har specifikke telefonnumre afhængigt af din lokation. Du kan ikke ringe direkte til disse numre. Når du har anmodet om at blive ringet op, kontakter vi dig fra et af nedenstående numre

• +442038713172
  • +353212040804
  • +37052143823
  • +33644604008
  • +34900943245
  • +3612344590
  • +488001213671
  • +611300281208

Hvis du har brug for at indgive en klage over denne service, kan du finde flere oplysninger i disse ofte stillede spørgsmål.