Hvordan klager jeg?

Vi bestræber os på at sætte kunden i centrum for alt, hvad vi gør, men nogle gange føler du måske, at vi tager fejl, og det beklager vi meget. Vi har til hensigt at rette op på eventuelle fejl fra vores side.

Du kan indsende en klage via vores online klageformular eller ved at sende den til vores e-mailadresse.

Find den relevante e-mailadresse ved at gå ind på vores hjemmeside.

Vi skal bruge disse oplysninger, når du indsender en klage via e-mail:

• dit fornavn og efternavn
  • det telefonnummer og den e-mailadresse, som er knyttet til din konto
  • en forklaring på problemet
  • den dato, hvor problemet startede
  • din foretrukne løsning på problemet

Hvad sker der nu?

Vi anerkender og undersøger din klage kort efter, du har indsendt den.

Den tid, det tager at løse en klage, kan variere afhængigt af den virksomhed, der leverer produktet eller tjenesten, og klagens art.

Når vi modtager din klage, sender vi dig en skriftlig bekræftelse, der inkluderer en forventet svartid. Du kan finde flere oplysninger om svartider på klagebehandling i klagepolitikken.

Eskalering af din klage til en ekstern tvistbilæggelsesmyndighed:

Hvis du stadig ikke er tilfreds med løsningen, kan du kontakte den relevante myndighed. Myndigheden afhænger af, hvilken juridisk enhed, der har givet dig det produkt, du indgiver en klage over. Læs disse Ofte stillede spørgsmål for at finde ud af, hvilke Revolut-virksomheder, der leverer tjenester til dig.

For flere oplysninger om den eksterne tvistbilæggelsesmyndighed henviser vi til klagepolitikken.

👉 Hvis du tror, at du har været udsat for svindel, eller hvis du har mistanke om, at din konto er i fare, beder vi dig følge vores vejledning i Ofte stillede spørgsmål for at få et hurtigere svar fra os.