Hvordan fungerer cashback med Revolut Pro?

Kontoindehavere med Revolut Pro kan optjene ubegrænset cashback på kvalificerede transaktioner foretaget med fysiske eller virtuelle kort. Cashback overføres månedligt og indsættes på din Revolut Pro-konto i din primære valuta. Du kan se sektionen 'Cashback' ved at trykke over Revolut Pro-saldoen. Det kan tage op til syv dage at få din cashback. Visse forhandlere, såsom leverandører af finansielle tjenester, er udelukket.

Cashback-procenten varierer i tråd med dit Revolut-abonnement:

• Ultra 1,2 %
  • Metal 0,8 %
  • Premium 0,6 %
  • Plus/Standard 0,4 %

Vilkår & betingelser er gældende.