Kan jeg annullere en betalingsanmodning eller en faktura i Revolut Pro?

Hvis en betalingsanmodning eller en faktura ikke er blevet betalt af din kunde, kan du annullere den. Det kan du gøre ved at:

• Gå til 'Hjem' → Tryk på kontovælgeren under din saldo → rul ned, til du finder 'Pro' → tryk på 'Se alle salg'.
  • Vælg den påkrævede betalingsanmodning eller faktura, og tryk på 'Annuller'.

Hvis betalingsanmodningen eller fakturaen allerede er blevet betalt af din kunde, skal du sende dem en refusion. Denne mulighed er tilgængelig på den valgte betalingsanmodning.

Hvis det er mere end 30 dage siden, du oprettede betalingsanmodningen, er anmodningen allerede udløbet, og du behøver ikke at foretage dig noget.