Hvordan kan jeg kontrollere status for min betalingsanmodning i Revolut Pro, og hvad betyder hver enkelt status?

Sådan kontrollerer du status for en betalingsanmodning i Revolut Pro:

• Gå til 'Hjem' → Tryk på kontovælgeren under din saldo → rul ned, til du finder 'Pro' → 'Se alle salg'.
  • Vælg den påkrævede betalingsanmodning eller faktura.

Du kan se status og oplysninger for alle forsøg, der er blevet gjort på at betale den.

Anmodningen vil blive markeret som 'Betalt', hvis den er blevet betalt af din kunde. En 'afventende' betalingsanmodning er blevet oprettet af dig, men den er endnu ikke betalt af din kunde. Hvis en betaling er under behandling, vises den som 'afventende', men uden en udløbsdato.

Når du opretter en betalingsanmodning, har din kunde en måned til at betale den. Hvis den ikke betales i dette tidsrum, ændres status for betalingsanmodningen til "udløbet".