Hvordan opretter jeg en QR-kode til betalingsanmodning i Revolut Pro?

Sådan opretter du en QR.kode til betalingsanmodning i Revolut Pro:

• Gå til 'Hjem' → tryk på kontovælgeren under din saldo → rul ned, til du finder ''Pro' → tryk på 'Nyt salg' → vælg 'QR-kode'.
  • Udfyld beløb, valuta og en beskrivelse efter eget valg
  • Klik på 'Fortsæt', så du kan dele QR-koden med din kunde.

Du skal have en Revolut Pro-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, kan du se, hvordan du opretter en her.