Hvordan kan jeg administrere mine betalingsanmodninger i Revolut Pro?

Sådan administrerer du dine betalingsanmodninger i Revolut Pro:

• Gå til 'Hjem' → Tryk på kontovælgeren under din saldo → rul ned, til du finder 'Pro' → tryk på 'Se alle salg'.
  • Vælg den salgspost eller betaling, du gerne vil vide mere om, eller som du ønsker at administrere.
  • Afhængigt af transaktionens status kan du udføre en række handlinger på transaktionssiden.

Du skal have en Revolut Pro-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, kan du se, hvordan du opretter en her.