Hvad er et link til betalingsanmodning med Revolut Pro, og hvordan kan jeg oprette et?

Du kan nemt acceptere kortbetalinger fra dine kunder med et link til betalingsanmodning. Ved at dele et simpelt link kan du modtage betalinger fra hvem som helst, hvor som helst.

Opret anmodningen ved at tilføje en beskrivelse og et beløb. Der genereres herefter et link, som du kan dele med dine kunder via e-mail, SMS eller på anden vis.

Sådan opretter du et link til betalingsanmodning i Revolut Pro:

• Gå til 'Hjem' → kontovælgeren under din saldo → rul ned, til du finder ''Pro' → tryk på 'Nyt salg' → vælg 'Betalingslink'.
  • Udfyld beløb, valuta og en beskrivelse efter eget valg.
  • Klik på 'Fortsæt', så du kan dele linket med din kunde.

Du skal have en Revolut Pro-konto for at bruge denne funktion. Hvis du ikke har en, kan du se, hvordan du opretter en her.

Du kan ikke bruge de private betalingslinks til at acceptere kommercielle betalinger fra dine kunder. Hvis du gør det, tilbagefører vi betalingen, og vi vil muligvis være nødt til at deaktivere din konto.