Adgang til webappen til detailhandel

Revolut anvender tofaktorgodkendelse som et ekstra sikkerhedslag, når du logger på webappen. Angiv dit telefonnummer og sikkerhedskoden til Revolut. Derefter skal du bekræfte med tofaktorgodkendelse ved hjælp af en pushmeddelelse eller ved at angive en engangskode, som sendes til din mail eller telefon.

Adgangen til din konto begrænses, hvis du bruger mail- eller sms-godkendelse, da de er mindre sikre end pushmeddelelser via mobilenheder. Hvis du bruger pushmeddelelser via mobilenheder, har du fuld adgang til din Revolut-konto. Dette ekstra sikkerhedslag betyder, at det kun er godkendte enkeltpersoner, der kan få adgang til din konto.