Kan begge kontoindehavere hæve fra en fælleskonto?

Begge kontohavere kan til enhver tid hæve penge fra fælleskontoen. Den anden kontohaver får besked om det hævede beløb og tidspunktet for hævningen i appen. Vi anbefaler, at du nøje overvejer, hvem du opretter en fælleskonto med. Det bør under alle omstændigheder være en person, du har tillid til.

Sådan hæver du penge fra din fælleskonto i appen:

1. Gå til 'Hjem' i menuen i bunden.
  2. Vælg 'Konti' under din saldo, og tryk på 'Fælles'.
  3. Vælg '… Mere', og vælg 'Hæv penge'.

Af forskellige årsager kan din fælleskonto til enhver tid blive lukket eller suspenderet, og du vil ikke kunne hæve penge fra den. Du kan få mere at vide i denne ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.