Hvad sker der, hvis en af indehaverne af fælleskontoen ikke længere kan træffe beslutninger i forhold til kontoen?

Hvis den ene indehaver af en fælleskonto ikke længere kan træffe beslutninger om fælleskontoen (på grund af sygdom, for eksempel), kan den anden indehaver af fælleskontoen administrere kontoen på den anden persons vegne. Dette kan kun gøres ved at sende os en gyldig fuldmagt.

Jeg vil gerne lukke min fælleskonto

Hvis du har fået godkendelse fra den anden kontohaver, kan du lukke fælleskontoen, når saldoen er nul.

Du kan få mere at vide om, hvordan du lukker din fælleskonto i appen, i afsnit 11 i vores vilkår og betingelser for fælleskonti på denne side.