Hvordan opretter jeg betalinger fra min fælleskonto?

Du kan overføre penge og planlægge betalinger fra din fælleskonto på samme måde som fra din private Revolut-konto.

Betalingen kan ske direkte fra fælleskontoens saldo, når den sendes til bankmodtagere og kortmodtagere.

Sådan overfører du penge og planlægger betalinger i appen:

1. Gå til 'Betalinger' i menuen i bunden.
  2. Vælg modtager.
  3. Vælg beløbet fra saldoen på jeres fælleskonto og hyppigheden.
  4. Gennemgå betalingen og fortsæt.

Den anden kontohaver får besked, hver gang du overfører penge eller planlægger betalinger.

Hvis du vil overføre penge til en anden Revolut-kunde, skal du først overføre pengene fra din fælleskonto til din private Revolut-konto og derefter overføre pengene til modtageren. Du kan ikke overføre penge direkte fra fælleskontoen til en anden Revolut-kunde, fordi fælleskontoen hverken har en profil eller et brugernavn.