Problemer med at logge på

Du skal kende enten dit telefonnummer eller din e-mailadresse for at kunne logge på. Hvis du har oprettet en anden konto med et andet telefonnummer og/eller en anden e-mailadresse, kan det give problemer med at logge på.

Jeg har to konti

Log på med dit telefonnummer

Hvis du har fået et nyt telefonnummer, skal du enten kende dit gamle nummer, eller også skal du logge på med din e-mail, før du kan opdatere det.

Opdater mit telefonnummer

Log på med din e-mailadresse

Du kan kun bruge din e-mailadresse til at logge på, hvis den allerede er bekræftet i appen. Derudover skal du kunne åbne bekræftelsesmailen på den enhed, du logger på fra.

Opdater eller bekræft min e-mailadresse

Sådan gør du, hvis du har problemer med bekræftelseskoden

Tjek indstillingerne for din telefon og din e-mail. Nogle gange kan vores bekræftelseskoder havne i en ukendt mappe eller i mappen med spam. Hvis du stadig ikke har modtaget koden, kan du altid trykke på 'Send koden igen' og vælge en anden metode til bekræftelse.

Har du glemt din adgangskode?

Du kan kun ændre din adgangskode, mens du logger på med din mobil, eller efter du er logget på.

Skift adgangskode

Generelle tips

• Sørg for at have en stabil internetforbindelse.
  • Opdater til den nyeste version af Revolut-appen.
  • Opdater din telefons styresystem.
  • Tjek Revolut-statussiden for information om driftsforstyrrelser eller planlagt vedligeholdelse.