Hvordan kan jeg downloade et kontoudtog for en bestemt valuta?

Du kan downloade kontoudtog for alle tilgængelige valutaer. På kontoudtogene kan du se følgende oplysninger:

• Oplysninger om kontohaveren (navn og adresse)
  • Lokale og internationale oplysninger om din banks identifikationskode (BIC) og dit internationale kontonummer (IBAN)
  • En oversigt over saldoen
  • Afventende, gennemførte og tilbageførte transaktioner
  • Transaktioner fra personlige Pockets og Gruppepockets.

Sådan får du et kontoudtog for en bestemt valuta

1. Gå til 'Hjem' i menuen nederst på skærmen.
  2. Tryk på 'Konti' under din saldo, og vælg den ønskede valuta.
  3. Tryk på 'Mere (...)', og vælg 'Opgørelse'.
  4. Vælg en tidsperiode, vælg en dokumenttype (pdf eller Excel), og tryk på 'Generer'.

Vi udsteder ikke dokumenter på papir, og vi påfører heller ikke stempler på anmodede dokumenter. Alle opgørelser og bekræftelsesdokumenter genereres elektronisk.