Hvordan kan jeg downloade en anmodning om indsigt i mine personoplysninger?

Dokumenter om anmodning om indsigt i dine personoplysninger indeholder følgende oplysninger:

• Oplysninger om kontohaveren (navn, fødselsdato, e-mail og adresse).
  • Oplysninger om dine Revolut-kort: et maskeret primært kontonummer (PAN) inklusive de første seks og de sidste fire cifre, udløbsdatoen og leveringsadressen.
  • Oplysninger indbetalinger med kort: de sidste fire cifre, udløbsdatoen og faktureringsadressen.
  • Oplysninger om den enhed, der er tilknyttet din Revolut-konto.

Sådan anmoder du om indsigt i dine oplysninger:

1. Gå til din profil øverst til venstre på hjemmeskærmen i appen.
  2. Tryk på 'Konto', og vælg 'Dokumenter'.
  3. Tryk på 'Generelt', og vælg 'Anmodning om indsigt i oplysninger'.

Vi udsteder ikke dokumenter på papir, og vi påfører heller ikke stempler på anmodede dokumenter. Alle opgørelser og bekræftelsesdokumenter genereres elektronisk.