Hvad sker der, hvis min saldo bliver negativ?

Vi vil forsøge at bruge penge fra dine andre valutakonti for at få dækning på din konto igen. Hvis der ikke er nok penge på dine andre valutakonti, vil vi bede dig om at indsætte penge på din konto dagen efter. Efter 7 dage vil vi begynde at inddrive pengene, som det står beskrevet i vores vilkår og betingelser.

Hvad sker der, hvis jeg stadig har en negativ saldo på kontoen, når inddrivelsen af pengene er gået i gang?

Hvis du ikke betaler din gæld, kan vi sende sagen videre til inkassobureauer, gældsregistre eller agenturer, der arbejder med bekæmpelse af svindel. Det kan påvirke din økonomiske situation og din mulighed for at få kredit eller andre finansielle tjenesteydelser i fremtiden. Hvis du har økonomiske problemer, skal du kontakte os. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.