Hvorfor er saldoen på mit kontoudtog forskellig fra den saldo, der vises i min app?

Du kan se din saldo i kontosektionen her. Hvis du mener, at din saldo ikke afspejler det forventede beløb, skal du sørge for at opdatere din app til den nyeste version og tjekke din transaktionsliste.

Valutaopgørelsen afspejler den afsluttende saldo, der består af dine tilgængelige midler plus afventende transaktioner, mens din app kun viser saldoen for tilgængelige midler. Vi inkluderede afventende transaktioner i tilgift til dit valutaudtog for at skabe bedre overblik. Du kan læse flere oplysninger om afventende transaktioner i disse ofte stillede spørgsmål.

Hvis din saldo i appen er gråskraveret, kan du nemt aktivere få saldoen frem igen. Se, hvordan du gør her.