Ultra-kort i platin

I appen kan du bestille det særlige kort for Ultra-kunder – et platinbelagt kort, der er fremstillet med præcision. Det første kort får du gratis som en del af Ultra-pakken, men du skal muligvis betale for de kort, du bestiller senere.

Hvordan bestiller jeg et Ultra-kort?

Gå til Kort → Vælg + Tilføj nyFysisk kort → Gør kortet personligt → Følg fremgangsmåden for at bestille det nye kort, indtaste leveringsadressen og betale.

Hvis du ikke allerede er Ultra-kunde, kan du opgradere, mens du vælger dit kort og gør det personligt.

Hvordan opretter jeg et virtuelt Ultra-kort?

Gå til Kort → Vælg + Tilføj nyVirtuelt kort.

Hvis du opgraderer til Ultra, kan du stadig bruge dine eksisterende kort, mens du nyder godt af alle fordelene ved dit Ultra-abonnement.

Når du har bestilt dit kort, vil det blive sendt med ekspreslevering. Du får et sporingsnummer, når dit kort er blevet sendt, så du kan tjekke dets status, mens det er på vej til dig. Hvis sporingsnummeret ikke er synligt med det samme, skal du regne med en ekstra arbejdsdag, efter at dit kort er blevet sendt, før det opdateres.

Du må have i alt seks aktive fysiske kort på et hvilket som helst tidspunkt. Hvis du allerede har seks aktive kort, inden du opgraderer til Ultra, skal du opsige et af dem, før du kan få dit Ultra-kort oprettet og leveret.