Administrer notifikationer

Sådan administrerer du meddelelser om markedsføring og reklame

1. Gå til din profil.
  2. Tryk på 'Indstillinger for meddelelser'.
  3. Slå hver indstilling til eller fra alt efter dine præferencer.

Sådan ændrer du andre meddelelser

Hvis du vil ændre andre meddelelser, skal du ændre indstillingerne for meddelelser i Revolut-appen under indstillingerne på din enhed.

Vi anbefaler dog ikke, at du slår Revoluts notifikationer fra. Med notifikationer kan du få opdateringer om din konto og dit forbrug, så du hurtigt kan opdage og anmelde enhver mistænkelig aktivitet.