Skift mit telefonnummer

Sådan logger du på med dit gamle nummer eller din gamle e-mailadresse

1. Åbn vores mobilapp.
  2. Gå til din profil (øverst til venstre på skærmen 'Hjem').
  3. Tryk på 'Konto'.
  4. Tryk på 'Personlige oplysninger'.
  5. Tryk på dit telefonnummer for at ændre det.
  6. Indtast dit nye nummer, og bekræft det med en engangskode.

Sådan gør du, hvis du ikke kan logge på appen

1. Åbn Revolut-appen på din mobiltelefon.
  2. Afvis at logge på med dit gamle telefonnummer, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på 'Log på'.
  4. Tryk på 'Jeg har ikke længere adgang til mit telefonnummer'.
  5. Følg vejledningen – du bliver muligvis bedt om en engangskode, om at tage en selfie eller om at tage et billede af dit ID.