Identitetsbevis

Hvis du skal indsende et identitetsbevis, får du besked om det i en e-mail, en pushmeddelelse og på et banner på din startskærm i appen. Tryk på en af beskederne for at uploade dokumentet.

Hvor lang tid har jeg til at indsende dokumentation for min identitet?

Hvis vi kontakter dig, vil vi give dig en frist til at fremsende et nyt dokument. Din konto vil fungere fuldt ud indtil denne frist. Din konto vil blive begrænset efter fristen, indtil du kan fremsende et gyldigt dokument.

Retningslinjer for identitetsbekræftelse

Accepterede dokumenter

• Når du indsender dokumenterne, vil det fremgå af skærmen, hvilke dokumenter vi accepterer.
  • Du skal kun uploade dokumenter, som ikke er udløbet. Hvis dit dokument snart udløber, kan du få mere at vide nedenfor.

Dine oplysninger

• Navnet på dokumentet skal stemme overens med navnet på din Revolut-konto.
  • Hvis din nationalitet ikke er den samme som din adresse, kan vi bede om dokumentation for din adresse eller andre dokumenter.

Sådan uploader du dokumenter

• Opdater din app til den nyeste version.
  • Sørg for, at dokumentet tydeligt kan ses. Vi kan ikke godkende slørede dokumenter.
  • Vis hele dokumentet. Du må ikke folde det, beskære det eller udelade dele af det.
  • Upload en PDF eller et billede af et fysisk dokument. Vi kan ikke godkende skærmbilleder.