Hvordan kan jeg kontrollere mit hasardspil?

At sætte grænser er en god måde at styre pengespil på, men hvis du kan genkende nogle af nedenstående tegn, bør du skride til handling.

Hvis du bemærker et eller flere af nedenstående tegn hos dig selv eller andre, anbefaler vi, at du søger professionel hjælp. Kontakt os, hvis du har brug for mere information.

Her er tegnene på, at du har brug for hjælp

• Du bruger flere penge, end du har råd til, eller spiller for at komme ud af økonomiske problemer.
  • Du har svært ved at holde dit pengespil inden for fastsatte grænser.
  • Du skændes med venner eller familie om pengespil.
  • Du tænker konstant på pengespil.
  • Du skjuler eller lyver om dit pengespil.
  • Du låner penge til at betale for spil.
  • Du bruger mere og mere tid og penge på spil.
  • Du udskyder eller forsømmer personlige eller professionelle forpligtelser på grund af spil.
  • Du har det dårligt med spil eller dets konsekvenser.