Hvorfor vælger Revolut at begrænse en konto?

Fra tid til anden udfører vi kontroller for din økonomiske sikkerhed og for at overholde gældende love og forordninger. Vi vil muligvis bede dig om yderligere oplysninger eller dokumenter, og i mellemtiden kan vi midlertidigt begrænse nogle af funktionerne på din konto.

Vi tilstræber at informere om disse situationer hurtigt og på en gennemsigtig måde. Hvis du vil fremskynde processen, skal du svare på vores beskeder, og indsende de nødvendige oplysninger i appen så hurtigt som muligt. For at undgå mulige restriktioner kan du tage proaktive foranstaltninger som disse:

• Sørg for, at din legitimation er opdateret.
  • Overhold vores vilkår og betingelser.

Bare rolig, vi holder dig opdateret via chatten i appen eller via e-mail. I mellemtiden kan du tjekke vores blogindlæg om hvorfor Revolut begrænser konti for at lære mere.

Tak for din tålmodighed.