Skjulte saldi

Hvorfor er mine saldi skjult?

Revolut har en funktion, der hedder 'Skjul saldi'. Hvis du ryster eller vender din telefon hurtigt, bliver saldoen sløret. På den måde kan du holde dine konti private, når du tjekker dem i offentligheden. Hvis du vil se din saldo, skal du bare ryste eller vende din telefon hurtigt igen.

Denne indstilling er som udgangspunkt slået til, men du kan slå den fra i appens indstillinger.

Hvordan slår jeg funktionen til eller fra, så min saldo er skjult?

1. Gå til din profil.
  2. Tryk på 'Sikkerhed og privatliv'.
  3. Slå 'Skjul saldi ved at vende enheden' til eller fra.