Hvordan indsætter jeg penge i min Revolut-app ved hjælp af Easy Bank-overførsler?

Bare tryk på knappen 'Indsæt penge' under din saldo. Du skal muligvis trykke på din aktuelle opfyldningsmetode for at ændre den, og vælge metoden Easy Bank Transfer for at komme i gang.

Når du har valgt din bank, bliver du omdirigeret til din banks app eller websted for at godkende betalingen, og du tilbageføres til Revolut-appen.

Når processen er gennemført, vil din bank blive vist som opfyldningsmetode med navn og logo på skærmbilledet 'Indsæt penge'. Hvis du vil indsætte penge fra en anden bank, skal du følge trinene ovenfor og vælge en anden tilgængelig bank.