Hvornår modtager jeg midlerne i min Revolut App?

Hvis din eksterne bankkonto understøtter øjeblikkelige overførsler, skulle dine penge gerne ankomme med det samme, efter godkendelsen er fuldført på din eksterne bankkonto. De kan dog tage nogle minutter om at få frem til din konto.

Hvis din eksterne bankkonto ikke understøtter øjeblikkelige overførsler, kan dine penge tage fra et par timer til to dage om at nå din Revolut-app, hvis betalingen blev foretaget i weekenden

Når vi har modtaget pengene fra din bank, foretager vi afregningen. Men hvis din bank ikke er i stand til at afregne, tilbagefører vi de penge, vi oprindeligt satte ind på din konto. Dette kan tage op til fem arbejdsdage.